Vanvittig skyldig - Liane Moriarty

Vanvittig skyldig

By Liane Moriarty

  • Release Date: 2016-12-28
  • Genre: Family

Description

Sam og Clementine deler et skønt, omend travlt, liv: De har to små piger, Sam er lige startet på et nyt drømmejob, og Clementine er travlt optaget af at forberede sig til sit livs optagelsesprøve som cellist. Er der noget, de altid kan regne med, så er det hinanden. 

Erika er Clementines ældste ven. Et enkelt blik delt mellem dem gælder for en hel samtale. Men samtidig er deres forhold kompliceret, så da Erika pludselig inviterer til en grillfest med hendes naboer, Tiffany og Vid, tøver Clementine og Sam ikke; Tiffany og Vid er farverige personligheder, som vil være en velkommen tilføjelse til selskabet. 

Men voldsomme og uventede begivenheder indtræffer i aftenens forløb, og to måneder senere spørger Clementine og Sam igen og igen sig selv: ”Hvad, hvis vi ikke var taget med?” 

I Vanvittig skyldig tager Liane Moriarty fat på ægteskab, sex, forældreskab og venskab – selve fundamenterne i vores liv. Hun viser, hvordan skyld kan eksponere brudlinjer i tilsyneladende stærke forhold; hvordan det, vi lader være usagt, har mere kraft og magt end vores handlinger; og hvordan vi alt for sjældent forstår at sætte pris på det ekstraordinære i det ordinære – indtil det er for sent.

Comments