Uhrilampaat - Thomas Harris & Hanna-Liisa Timonen

Uhrilampaat

By Thomas Harris & Hanna-Liisa Timonen

  • Release Date: 2020-04-06
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Available here:

Link #1 Link #2

Description

Kauhutrillerien kylmäävin klassikko

Hienovaraisen piinaava, uuden trilleritrendin aloittanut sarjamurharomaani, jonka elokuvasovitus kahmi Oscar-palkintoja ja joka sementoi Hannibal Lecterin aseman kaikkien aikojen kauheimpien roistojen listan kärjessä.

Uhrinsa nylkevä sarjamurhaaja Buffalo Bill pitää seudun naisia kauhun ja poliisia hämmennyksen vallassa. FBI lähettää nuoren agenttinsa, Clarice Starlingin, haastattelemaan psykiatri ja psykopaatti Hannibal Lecteriä korkean turvaluokituksen vankilaan. ”Kannibaali-Hannibalin” avulla FBI:lla voi olla mahdollisuus napata Buffalo Bill – mutta saadakseen Lecterin puhumaan Starlingin täytyy kertoa itsestään ja palata kipeään menneisyyteensä.

Thomas Harrisiltaon julkaistu kuusi romaania, ja häntä pidetään nykyaikaisen kauhutrillerigenren uranuurtajana. Harris on onnistunut luomaan legendaarisia hirviöitä, joiden kauheus ei kumpua yliluonnollisuudesta vaan jostain paljon pelottavammasta – ihmisyyden pimeimmästä ytimestä. Harris viettää hahmojaan rauhallisempaa elämää Floridassa ja tekee vapaaehtoistyötä merilintujen suojelemisen parissa.

Comments